pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 آقا بیخیال ، میگم پس یه ماژول تب ساز بهم معرفی کنید که با اینترنت اکسپلورر مشکل نداشته باشه ؟ میسی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 پیدا کردم یه ماژول تب ساز عالی که تو اینترنت اکسپلورر هم به خوبی نمایش داده میشه و تست کردم با هیچ مرورگری مشکل نداره و هر چقدر هم تب بخواهیم میشه باهاش ایجاد کنیم ! لینک دانلودش اینه: ********** گذاشتم شاید دوستان لازمشون شد ( شایدم یکی مثل من خیلی وقته که دنبالش باشه ) ! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 پیدا کردم یه ماژول تب ساز عالی که تو اینترنت اکسپلورر هم به خوبی نمایش داده میشه و تست کردم با هیچ مرورگری مشکل نداره و هر چقدر هم تب بخواهیم میشه باهاش ایجاد کنیم ! لینک دانلودش اینه: http://chamedon.com/229-persian-fever-module-for-joomla.html گذاشتم شاید دوستان لازمشون شد ( شایدم یکی مثل من خیلی وقته که دنبالش باشه ) ! :thankyou: دوستان سعي كنيد روي آپلودسنتر جومينا آپلود كنيد: دانلود از سرور جومينا منبع chamedon.com :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر