joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من میخواستم بدونم چطور میشه وقتی که ما نام joomla را سرچ میکنم در گوگل نتایج بدست امده برای سایت جوملا به این شکل نمایش داده میشه : [h=3]Joomla![/h]www.joomla.org/ - CachedSimilar 14 hours ago – Joomla! - the dynamic portal engine and content management system. Download Joomla! Extensions Directory Joomla! 1.6 Demo Documentation Forums Beginners About Joomla More results from joomla.org » حال برای اینکه سایت ام در نتایج جستجو به شکل فوق در اید باید چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزيز قبلا بار هار درمورد سايت هاي مهم اين سوال در انجمن پرسيده شده بود مثلا همين جومينا رو در گوگل سرچ كنيد نتيجه متفاوت است با سرچ سايت شما گوگل سايت هايي با رتبه بالا رو به اون شكل نمايش ميده به طور خودكار از من و تو هم كاري بر نمياد جز تلاش براي بهتر شدن رتبه ايشالله سايت شما هم به اون درجه ميرسه:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 فکر میکردم با کار روی سئو میشه به اون حالت رسید ظاهرا راه طولانیتر از این حرفا است:64 (32): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام سئو یکی از موارد مهمی هست که زودتر به منظورتون می رسید... البته همانطور که حامد جان اشاره کردند قبلا این مورد در انجمن بحث شده که مطالعه اونها می تونه مفید باشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر