janaga 2 ارسال شده در مرداد 90 من قالب خبری پارمین رو نصب کردم ولی یکی دوتا مشکل داره ممکنه برا برطرف کردنش راهنماییم کنین؟ 1- دموی قالب رو از کجا میتونم بدس بیارم. 2- اگه سری به سایت من بزنین متوجه میشین که بخشی از مطالب میفتن رو ستون سمت چپ نمی دونم چطوری این موضوع رو حل کنم.( ببینین) 3- بخشی برای درج کپی رایت نداره. 4- زیر منو هم فعال نمیشه من قالب خبری پارمین رو نصب کردم ولی یکی دوتا مشکل داره ممکنه برا برطرف کردنش راهنماییم کنین؟ 1- دموی قالب رو از کجا میتونم بدس بیارم. 2- اگه سری به سایت من بزنین متوجه میشین که بخشی از مطالب میفتن رو ستون سمت چپ نمی دونم چطوری این موضوع رو حل کنم.( ببینین) 3- بخشی برای درج کپی رایت نداره. 4- منوی پایین هم فعال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در مرداد 90 شما کدها را تغییر ندادین چون من دیدم روی سایتها درست کار می کنه همشهری ، میتونی margin ها را صفر قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این قالب مختص جوملا 1.5 طراحی شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر