giggle 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من یه قالب انگلیسی دارم که می خوام فارسیش کنم اما یه مشکل هست تو عنوان منوها که با h3 نمایش داده میشه متن انگلیسی هست وقتی به جاشون فارسی می نویسم هیچی نمایش داده نمیشه یعنی این رو نشون میده salam اما اینو نشون نمیده سلام میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟ کدهای css رو چه جوری باید تغییر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته متاسفانه دارم رو لوکال کار می کنم نمیتونم دموی آنلاین بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در مرداد 90 لطفا زبان را utf-8 بزارین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 مگه میشه نشون نده!! شما تا دموی آنلاین ندید نمیشه بررسی کرد چون باید به کدهای سایت شما دسترسی داشت و سایت شما رو به صورت انلاین مشاهده کرد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
giggle 0 ارسال شده در مرداد 90 اندکینگ زبان رو درست گذاشتم به خدا شده!!!!! خودمم گیج شدم مثلا وقتی واسه یه منو یا ماژول عنوان فارسی می ذارم نشون نمیده ولی وقتی انگلیسی می نویسم نشون میده جاهای دیگه فارسی رو نشون میده ها فقط اگه متن فارسی بین تگ های h3 باشه نشون داده نمیشه تو سورس صفحه هست اما تو سایت نشون نمیده خوب رو لوکاله من چه جوری دموی آنلاین بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته این رو اضافه کنم که این قالب html هستش و من دارم به جوملا تبدیلش می کنم ولی تو همون قالب html اصلی هم همین مشکل رو داره وقتی تو سورس بین تگ h3 فارسی می نویسم نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام خوب حداقل فایل قالب رو بذار تا ما بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
giggle 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان ممنون فهمیدم مشکل از کجا بود چندتا فایل جاوا اسکریپت بود که واسه هیدرها نوع خاصی فونت رو نشون می داد و فقط واسه زبان انگلیسی تعریف شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر