arshetoos1 0 ارسال شده در مرداد 90 من از دیروز متوجه شدم دیگه نمیتونم هیچ مطلبی رو روی سایتم قرار بدم جوملا وقتی میخام یک مطلب جدید روی سایت قرار بدم دکمه ذخیره و اعمالش کار نمیکنه وقتی هم پیش نمایش رو میزنم فقط عنوان رو نشون میده و به جای نمایش مطلب undefined رو نمایش میده لطفا راهنماییم کنید کارم خیلی خیلی گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام آخرین تغییراتی که عمال کردید چی بودند ؟ سطح دسترسی هاتون رو از منو help جوملا چک کنید ببینید همه قابل نوشتن هستند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام پیرو راهنمایی های سعید عزیز باید عرض کنم این مشکل می تونه از جانب سرور هم بوجود آمده باشه(php)...[بد نیست با ادمین سرور هم تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید] موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام مرورگرتون رو تغییر ندادید؟ آخه منم وقتی از اینترنت اکسپلورر 8 استفاده میکنم نمیتونم مطلب ارسال کنم رو سایت و هیچ کدام از گزینه های ذخیره و اعمال فعال نیست و قابل کلیک نیستند !! ولی با فایر فاکس هیچ مشکلی نداره، و به خوبی کار میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر