yasharhi 0 ارسال شده در مرداد 90 من یک افزونه می خوام که عکس ها رو بتونم به وب سایتم منتقل کنم . در حالت عادی ابتدا عکسها رو به سرور منتقل می کنیم ( از طریق سی پنل یا کامپوننت explor ) بعد لینک عکسها رو در قسمت مطلب جدید می دهیم . امکان این وجود داره که در همون ویرایشگر مطلب افزونه ای اضافه بشه تا به طور مستقیم از رایانه به وب سایت عکس منتقل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در ادیتور جوملا این امکان وجود داره!! در قسمت پایین ادیتور در کنار دکمه ادامه مطلب دکمه تصویر برای اینکار وجود داره در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در ادیتور جوملا این امکان وجود داره!! در قسمت پایین مرورگر در کنار دکمه ادامه مطلب دکمه تصویر برای اینکار وجود داره در پناه حق... ممنون تا حالا ندیده بودمش . ( بعد از 1.5 سال ) چقدر ضایع شدم :s مدیرا لطف کنند تاپیک رو پاک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 حالا عیبی نداره پیش میاد من خودم هم بعضی مواقع مواردی رو نمیبینم که کاملا قابل رویت هست و بعد از چند وقت تازه متوجه میشم. در مورد حذف هم مشکلی نیست شاید خیلی ها هم این سوال براشون پیش بیاد و این تاپیک میتونه راهنماییشون کنه. درپناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر