m-amin 0 ارسال شده در مرداد 90 با یاد حق سلام / من امشب چند تا مطلب تو سایت گذاشتم و بعد رفتم بیرون ، الا که ومدم دیدم سایت بالا نمیاد وارور زیر رو میده . من از هاست پولی و جوملا 1.5 استفاده میکنم . با تشکر Fatal error: Call to a member function isAdmin() on a non-object in /home/musicfar/public_html/plugins/system/remember.php on line 48 آدرس سایت www.musicfars.org مشکلم حل شد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 سايت شما بالا مياد الان ! ولي فكر ميكنم به خاطر نصب پلاگين جي هك گارد بوده باشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در مرداد 90 آقا رضا اون پلاگین برای قسمت مدیریت هست ربطی به بهش کاربری سایت ندارد دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 آيا شما نصب كرديد ؟ سايت شما كه مشكلي نداشت ! اون پلاگين هم براي همه قسمت هاي سايت است نه فقط مديريت و از نفوذ هكرها به سايت شما جلوگيري ميكنه ! اين مشكل ميتواند به خاطر تنظيمات php و گزينه Register globals باشد! لينك زير را مشاهده كنيد http://forum.siteground.com/showthread.php?15167-JHackGuard شما اگر نصب كرده بوديد بايد پاسخ ميداديد و اگر هم بلد هستيد كه هيچ . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در مرداد 90 آقا رضا قبل اینکه شما بگید من چند تا از پلگین ها شک کرده بودم و حذفشون کردم و در اخر فهمیدم مشکل از j-hacked بود . اگه دقت کنید من تو پست اول ، پایینش نوشت که مشکلم حل شد ولی به هر حال دستتون درد نکنه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر