codersengine 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان وقت به خیر عزیزان من دنبال یه کامپوننت هستم برای رهگیری محصول (مثلا مشتری یه*چیزی میر ما درست کنیم یه کد بهش بدیم که از طریقه اون کد بید تو سایت چک کنه ببین کار الان تو چه مرحله*ای هست) تقریبا سیستم تیکت ممنون میشم از دوستان به من معرفی* کنه یه کمپنت خوب، البته تجاری هم اگه باشه مشکلی* نیست می*خرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
codersengine 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام یدونه پیدا کردم خیلی باحال با آژاکس و (JQuery) ، تمام کارمو هم انجام میده . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز لطفا لینکشم بذارین تا بقیه دوستان ازش استفاده کنن. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در مرداد 90 دوستان شرکت در انجمن ها این نباشد که مشکل حل شد خداحافظ ، اگر پیدا کردی بزار همه استفاده کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر