مجتبی عبیداوی 2 ارسال شده در تیر 89 اقا من بسته قالب تابناک هزاره رو هاست نصب کردم همه چی درسته کامل شد بدون عیب و نقص ولی یه سری مطالب قدیمی داشتم میخواستم از طریق phpmyadmin اینپورت کنم که دیدم بعد از اینپورت کردن همه نوشته های سایت به این شکل تبدیل شده ؟؟؟؟ ؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ الان باید چکار کنم UTF8 از این نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 89 سلام دوست عزیز آیا مطالب قدیمتون مربوط به سیستم جوملا بوده یا cms دیگه؟ به هر حال این مشکل از زبان این مطالبتون هست که با زبان دیتابیس جوملا شما ست نمی شه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجتبی عبیداوی 2 ارسال شده در تیر 89 سلام دوست عزیز آیا مطالب قدیمتون مربوط به سیستم جوملا بوده یا cms دیگه؟ به هر حال این مشکل از زبان این مطالبتون هست که با زبان دیتابیس جوملا شما ست نمی شه... عزیز من مربوط به 1.5.12 هست که به دلایلی مجبور شدم پاکش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام جداولتون utf8 نیست یعنی ممکنه الان نمایشش utf8 باشه اما خود پایگاه داده uft8 نیست و یا فایل خروجیتون utf8 نیست به ترتیب این کارها را که میگم انجام بدید اینجا خبرش را بدید 1- فایل sql بک آپتون را با ادیتور معمولی txt باز کنید و توش را نگاه کنید ببینید مطالب ؟؟؟؟؟؟ است یا خیر ؟ 2- نوع پایگاه دادتون را از صفحه اول phpmyadmin ببینید که utf8 هست یا خیر ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجتبی عبیداوی 2 ارسال شده در تیر 89 سلام جداولتون utf8 نیست یعنی ممکنه الان نمایشش utf8 باشه اما خود پایگاه داده uft8 نیست و یا فایل خروجیتون utf8 نیست به ترتیب این کارها را که میگم انجام بدید اینجا خبرش را بدید سلام آقای امیررضا تهرانی من به این کارها واردم میدونم چطوری بگاپ بگیرم از SQL ولی فقط توی بسته تابناک هزاره اینطوری میشه . 1- فایل sql بک آپتون را با ادیتور معمولی txt باز کنید و توش را نگاه کنید ببینید مطالب ؟؟؟؟؟؟ است یا خیر ؟ باز کردم درست بود همه چی مرتبه و نوشته ها درست دیده میشن 2- نوع پایگاه دادتون را از صفحه اول phpmyadmin ببینید که utf8 هست یا خیر ؟ اره utf8 هست خواهشاً بگید چکار کنم اگه خواستی یوزر و پسورد بهتون میدم برید ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 آره بدید برم خودم ببینم و فایل خروجی دیتا بیستون هم بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجتبی عبیداوی 2 ارسال شده در تیر 89 اقای تهرانی اطلاعاتی که خواستین فرستادم براتون به صورت پیام خصوصی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر