shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 خوب من این ماژول رو قبلا فرستاده بودم پست قبلی حذف شد تا در این پست به طور کامل همراه با توضیجات قرار بدم تا راحت تر شین این ماژول جست جوی خود رو توسط گوگل انجام میده توجه کنید که بعد از نصب ماژول حتما در قسمت تنظیمات ماژول در جلو تمام <محدودیت جستحو ....> ادرس سایت خودتونو قرار بدین وگرنه جستجو انجام شده در کل اینترنت انجام میشه مثل گوگل این جستجو گر واقعا سریعه و با امکانات زیاد تصویر ماژول در زیر همون طور که میبینید چون من نام سایت خودمو تو محدودیت جستجو وارد نکردم جستجو در تمام اینترنت انجام میشه یکی از قابلیت این ماژول اینکه خودتون میتونید رنگ لینک ها و متن ها رو خودتون انتخواب کنید و وقتی شما کلمه ای رو جست جو میکنید جستجو رو تقسیم بندی میکنه تا راحت تر شوید مثلا:ویدیو.عکس.متن و ..غیره تقسیم میکنه لینک دانلود: دانلود تست شده 100%بدون اشکال با تشکر: میلاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در مرداد 90 با سلام و تشكر از اين پست ... يه سوال ... استفاده از اين ماژول در بالا بردن رنك سايت در گوگل كمك مي كنه .. ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 نه دوست عزیز این ربطی به رنک گوگل نداره! پیج رنگ موارد دیگری رو در نظر میگره که شما میتونید مقالات زیادی که در نت هست رو بخونید و متوجه این موارد بشید و اطلاعات سئوتون رو افزایش بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر