net_vahid 1 ارسال شده در مرداد 90 من تمام پلاگین ها و ماژول ها ، کامپونت ها و قالب رو روی یک جوملای خالی نصب کردم بعد از دیتابیس سایت قبلی رو خروجی گرفتم هجمش 2.5 مگا بایت هست ، بئد خاستم این دیتابیس رو جایگزین دیتابیس این سایت کنم ارور میده No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16. دوستان توجه کنن من در لوکال هستم میکه سایزش زیاده ، در زمان اکسپورت و ایمپورت هم من از تنظیمات اولیه استفاده کردم من از Wamp Server استفاده میکنم با تشکر درود ، به امید آزادیاین خیلی برام زرویه ، دوستان من اگه برم رو یه هاست دیگه نسب کنم کسی میتونه کامل انتقال بده روی دامنه اسلی ؟ برام خیلی سخته که از اول بسازمش چون حدود 180 تا منوی لایه لایه ، 100 تایی ماژول و کلی چیزای دیگه داره درود ، به امید آزادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در لوکال برای افزایش حجم آپلود باید فایل php.ini رو ویرایش کنید... برای این منظور وارد php.ini بشید و عبارت زیر رو پیدا کنید که بصورت پیشفرض باید به این صورت باشه: upload_max_filesize = 2M عدد 2 رو افزایش دهید و ذخیره کنید... مهم: بعد از اعمال تغییرات در این فایل حتما apache سیستم لوکال رو ریست کنید در مورد افزایش این حجم در هاست معمولا شما دسترسی برای اعمال این تغییرات ندارید و یا باید ادمین سرور این حجم رو افزایش بده که معمولا قبول نمی کنن و یا باید بک آپ دیتابیس رو به ادمین سرورتون بدید تا براحتی و کامل براتون ایمپورت کنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در مرداد 90 ممنون دوست ازیز من این چیزی که گفتید در فایل php.ini تقییر دادم به 8 مگابایت ، ولی بازم داخل ومپ سرور ( PHPMyAdmin (Max: 2,048 KiB) همون 2 مگا بایت هست ، چند بار هم ومپ رو بستم و دوباره باز کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 ممنون دوست ازیز من این چیزی که گفتید در فایل php.ini تقییر دادم به 8 مگابایت ، ولی بازم داخل ومپ سرور ( PHPMyAdmin (Max: 2' date='048 KiB) همون 2 مگا بایت هست ، چند بار هم ومپ رو بستم و دوباره باز کردم[img']http://s1.picofile.com/file/7101946769/Untitled_1.jpg[/img] با سلام مهم: بعد از اعمال تغییرات در این فایل حتما apache سیستم لوکال رو ریست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در مرداد 90 ممنون دوست ازیز من این چیزی که گفتید در فایل php.ini تقییر دادم به 8 مگابایت ، ولی بازم داخل ومپ سرور ( PHPMyAdmin (Max: 2' date='048 KiB) همون 2 مگا بایت هست ، چند بار هم ومپ رو بستم و دوباره باز کردم[img']http://s1.picofile.com/file/7101946769/Untitled_1.jpg[/img] با سلام مهم: بعد از اعمال تغییرات در این فایل حتما apache سیستم لوکال رو ریست کنید موفق باشید ییخشید ولی چتور میشه apache رو ریست کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 وقتی ومپ رو اجرا می کنید یک آیکون کنار ساعت ویندوزتون قرار می گیره که باید روی اون کلیک کنید و بعد موس رو روی گزینه apache نگه دارید تا پنجره کشوئی باز بشه و بعد موس رو روی گزینه service نگه دارید تا پنجره کشوئی دیگری باز بشه و از اون پنجره روی restaret service کلیک کنید و چند لحظه صبر کنید تا آپاچی ریست و ومپ کامل فعال بشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در مرداد 90 این کار رو هم کردم ولی بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام یه جای کار اشتباه می کنید !!! بنده این فایل رو براتون ویرایش کردم که می تونید از لینک زیر دریافت کنید: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13116164951.zip بعد از دریافت از حالت فشرده خارج و فایل php.ini که درون فایل فشرده هست رو در دایرکتوری که ومپ رو نصب کردید در مسیر زیر کپی کنید: wamp \ bin \ apache \ apache2.2.8 \ bin بعد از این کار ومپ رو اجرا کنید اگر تغییر رو مشاهده نکردید روی آیکون ومپ که در کنار ساعت هست کلیک و بعد روی گزینه restart all services کلیک کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در مرداد 90 این کار رو هم کردم نشد در ضمن آخرین فولدری به این شکل هست php5.2.9-2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز اگر از طريق رابط تحت وب نتوستيد اين كار رو انجام بديد بوسيله نرم افزارهايي كه ميتونند با ديتابيس ارتباط برقرار كنند اين كار رو انجام بديد مثل : mysql front البته نرمافزارهاي زيادي براي اين كار وجود داره موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر