shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 توسط این ماژول کاربران شما میتونند به هم پیغام بدم البته:به صورت عمومی عکس ماژول در زیر لینک دانلود: دانلود تست شده 100% نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در معرفی افزوه ها سعی کنید لینک سایت سازنده و اسم و ورژن اون رو هم ذکر کنید . و اگه از جایی دیگری افزونه رو برداشتین حتماً نام منبع رو هم ذکر کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین دشتی 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام این افزونه چطوری میشه پیامها از پایین به بالا حرکت داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 سلام این افزونه چطوری میشه پیامها از پایین به بالا حرکت داشته باشه [highlight=#ffffff] [/highlight] [highlight=#ffffff]دوست عزیز ماژول تو پیش فرض فرستادن پیام از پایین به بالاست لازنم نیست کار خاصی انجام بدی [/highlight] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 منظور دوستمون اينه كه چطور ميشه پيام ها داراي حركت باشه يعني وقتي كسي پيامي هم نمينويسه ، پيام هاي قبلي متحرك باشه به سمت بالا اسكرول باشه يه جورايي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 تو سایت اصلیش همراه متن شکلک و صدا هم هست اونا رو چطوری اظافه کنم بهش اگه میشه لینک دانلودون بذارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 از اینجا می تونید دانلود کنید http://www.blastchat.com/downloads?task=viewcategory&catid=2 آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 مهندس اینا مازول و کامپوننت هستش چطور باید با ماژول شورت باکس هماهنگ شه فک کنم اضافات چت شورت باکس باید پلاگین باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 اقا این رو نصب کردم اما پیغام فارسی رو که ارسال میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه چی کارش باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام قبلا در خصوص رفع مشکل علامت ؟؟؟؟؟؟ کامل بحث شده و همینطور اسکریپتی در جومینا منتشر شده... (جستجو...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر