shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 این ماژول با اون ماژولی که در فروم هست فرق میکنه توط این ماژول میتونید اوقان شرعی تمام شهر های ایران را نمایش بدید در عکس دیده میشه تمام شهر ها موجود هستتند لینک دانلود : دانلود تست شده 100% نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 نصب شد.. اما وقتی فعال میکنم توی موقعیت سفید میاد و چیزی نمایش نمیده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام. من تست کردم،خوب کار میکنه.احتمالا مشکل از قالبتونه.با قالب پیش فرض تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 با قالب پیش فرض هم همینه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 آدرس سایت رو قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 www.milad.asia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام ماژول رو فعال کنید بررسی شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام. براي اينكه نام شهري را به اختيار در پيشفرض قرار بديم چكار بايد كنيم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 91 سلام. براي اينكه نام شهري را به اختيار در پيشفرض قرار بديم چكار بايد كنيم؟ ممنون سلام.در قسمت پارامترهای ماژول(شهر پیشفرض) قابل تنظیمه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام. در پارامترهاي ماژول چنين چيزي نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 91 احتمالا تو این نسخه که نصب کردید همچین امکانی نداره من ماژول خودم رو براتون آپ کردم: دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر