ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام ميخوام وب لينك هامو يه سرو ساموني بدم مثل بخش بندي كنم و يه سري تغييرات ديگه كه از اين سادگي در بياد پيشنهادتون استفاده از چه ماژوليه ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در خود جوملا برای لینک ها باید مجموعه ایجاد کنید و لینک ها مجموعه بندی میشن و برای نمایش شما میتونید یک منو درست کنید برای نمایش مجموعه لینک ها یا اینکه از ماژول نمایش لینک استفاده کنید که در انجمن قبلا ارائه شده. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 یا اینکه از ماژول نمایش لینک استفاده کنید که در انجمن قبلا ارائه شده. ممنون امير حسين بعضي از اون ماژول ها رو خودم معرفي كردم ميخوام بعد از بخش بندي مثلا از طريق ماژول بشه بخش مورد نظر رو انتخاب كنن >> ؟ و همونطور كه گفتم ميخوام كه از اين سادگي در بياد :thankyou: ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 فكر ميكنم اين ماژول به كار شما بياد ! http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/weblinks/13256 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 حامد جان متوجه نشدم تاپیک مال شماست شما خودت با ماژول ها آشنایی ولی خود جوملا وقتی که منو میخوایی تخصیص بدی انتخاب که میکنی مجموعه های لینک ها رو نشون میده و وقتی روی مجموعه کلیک میکنی لینک های موجود در این مجموعه رو نشون میده اگه چیز دیگه میخوایی باید در سایت جوملا بگردی در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 ممنون امير حسين جان آقاي گنجي در اين ماژول ادمين ميتونه بخش ها رو انتخاب كنه ولي من ميخوام خود كاربر بتونه بخش هايي كه در كامپوننت وب لينك ها ايجاد شده رو انتخاب كنه و لينكهاشو ببينه اين يكي با فارسي هم مشكل زيادي داره:1: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 از كامپوننتي كه اقاي پردل ترجمه معرفي كردند استفاده كنيد ! البته وب لينك ها گروه بندي ميشوند و كاربر ميتونه هر مجموعه را به دلخواه انتخاب كند ! http://www.joomina.ir/%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%872-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-15-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%84%D8%A7-16 هم تبادل لينك است و هم خودتون ميتونيد اضافه كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 ممنون آقا رضا از اين همه يه مدت استفاده كردم يه سري مشكلات داره و همچنين عدم رضايت لينك شونده رو در پي داره _____________ در هر حال ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 من همچين ماژولي رو هنوز نديدم و يا ديدم يادم نيست ولي اينكه كاربر بتونه سريعا انتخاب كنه بايد به صورت منوكشويي باشه ! در هر صورت اگر با لينك دادن از طريق منو راحت هستيد ميتونيد براي هر مجموعه يك منو بسازيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 منم در همين فكرم البته فكر كنم بهترين چيز تركيب بين يه تب ساز با هر يك از مجموعه ها در وب لينك باشه :heart: اگه خودم يافتم در انجمن قرار ميدم موفق و شاد باشيد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر