olding 0 ارسال شده در مرداد 90 دوستان چند تا سوال داشتم ؟ 1- من می خواهم مثل سایتhttp://www.azarportal.com/ منوهای خود را به دو قسمت باز کنم منظورم این است که وقتی در سایت بالا می روید و روی منو محصولات و خدمات می روید به دو قسمت باز می شود ، برای اسن کار باید چه کنم ؟ که منو های سایت من هم به آن صورت باز شود ؟ 2- من سایت آموزشکده را طراحی کردم siiau.ir !!! می خواهم اگر زحمتی نیست به سایت سری بزنید و نظرتان را بگوئید ؟ بعد من در سایت چند مشکل دارم اولیش اینکه در یک قسمت از سایت کنار دکمه های پورتال و اتوماسیون و معاونت یک جای خالی است نمی دانم انجا را چه بگذارم ؟ مسدله بعدی هنوز سایت به دلم نچسبید ، قال سایت هم ja-urani است کسی هم که به من مشورت بدهد برای بهبود بهتر سایت ؟ نمایش اخبار سایت هم می خواهم عوش کنم ، !!! لطفا مرا راهنمائی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز جواب سوال 1 : قالب شما بايد از mega menu پشتيباني كنه البته قالبهاي جوملا آرت كه تجاري هستن از قابليت mega menu پشتيباني ميكنن و اگر قالب خاصي داريد بايد بديد تا دوستاني كه توانايي دارند براتون سازگار كنند. جواب سوال 2 : در اون جاي خالي ميتونيد حديث روز يا سخت روز يا مناسبت روز يا عكس روز يايه عكس تصادفي از گالري بزاريد بيشتر بايد ببينيد دوست داريد در صفحه اول چه چيزهايي هميشه وجود داشته باشه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از جوابتان آیا راهکاری برای نمایش بهتر سایت دارید منظروم این است که سایت بهتر از این بشود به سایت از 100 چه امتیازی می دهید؟ نظرات شما خیلی برایم مهم است www.siiau.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 قالبتون زیباست. بازدید هاتون کمه.(اون چیزی که ماژول آمار شما نمایش می دهد ، فضایی است.پیشنهاد می شود از آمار گیر جومینا استفاده کنید.) سئو تون فعال نیست.(سه گزینه سئو که در تنظیمات کلی هست باید فعال شود.) htaccess.txt باید به htaccess. تغییر نام داده شود.(این فایل در روت سایتتون هست.) امتیاز من به این سایت: 15 از 100 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز راستش سليقه من خيلي وحشتناكه و عموما سعي ميكنم نظر ندم اما حالا كه ميخوايد بدونيد به نظر من 1- سايتهاي ادارات بايد فرم و چارچوب كاملا مشخصي داشته باشه ( منظورم خط و علامت يا رنگ تقسيم بخشها) 2-از رنگ بندي يكنواختي استفاده بشه البته اينا نظر شخصيه و ممكنه شما اينطوري دوست نداشته باشي به نظرم قالبت رو عوض كن و يه قالب يكنواخت تر بزار كه از يك رنگ و با تفكيك موقعيت ها درش استفاده شده باشه موفق باشيد البته همش بد نيست و زيبايي هايي هم داره مثلا دسته بندي و منو هاتون خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر