ba_velayat 0 ارسال شده در مرداد 90 باسلام ما قالب جدید روی سایتمون نصب کردیم وقتی میخواهیم کلمات رو رنگی کنیم یعنی از فونت رنگی استفاده کنیم فونت ها کوچک میشود در این لینک برای نمونه رنگ قرمز در متن را ببینید که کوچک شده است http://leader-khamenei.com/doshmanan-velayat/2210-نبوی-جرس-اعتراف.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 با اديتور ديگري تست كنيد ببينيد مشكل حل ميشود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در مرداد 90 =19]Editor - TinyMCE =20]Editor - XStandard Lite 2.0 =18]Editor - No Editor این سه تا را دارم و هر سه فعال است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما بايد يكي را براي پيش فرض انتخاب كنيد ! پيشنهاد من براي سرعت اينترنت پايين Artofeditor و اگر سرعت خوبي داريد اديتور jce است ! در انجمن كلمه اديتور را جستجو كنيد ! اديتور jce هم در وب سايت جومينا منتشر شده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در شهریور 90 اون رو هم نصب کردم اما هنوز مشکلم برطرف نشده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 قبل از ایجاد موضوع دقیق سرچ کنید در انجمن ها شما فقط 3 تا ادیتور امتحان کردید در حالی که ادیتورهای زیادی هستند این رو هم امتحان کنید انشاءالله که مشگل حل بشه ckeditor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر