joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام لطفا یه راهنمای خوب و مفهمومی (حتی الامکان تصویری) جهت ارتقای قالب سایت 1.5 به 1.6 معرفی کنید تو نت هم خیلی دنبال راهنما گشتم ندیدم هر چی تلاش کردم نتونستم با راهنمای سایت اصلی جوملا اینکارو انجام بدم خیلی از کدهایی که تو اون راهنما ادرس دادند رو نتونستم تو قالبم پیدا کنم تا جایگزینش کنم با کدهای جدید 1.6 متشکرم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم راهنمای درست حسابی برای ایجاد قالب جوملا 1.6 وجود نداره و همه در حد خلاصه گفته شده شما اگه جوملا 1.5 رو بلد باشید کار سختی نیست تبدیل به قالب جوملا 1.6 کردن. برای آشنایی با قالب های جوملا 1.6 میتونید از آموزش شرکت لیندا هم استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز برای این کار نیاز به کمک نیشت شما می توانی یه قالب از 1.6 و یه قالب از 1.5 باز کنی و کدها را جابجا کنی اگر خواستی ما هستیم کمک می کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به مستندات جوملا مرکزی هم سری بزنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از همه فقط یه لطفی بکنید و این اموزش رو ببینید و تست کنید ببینید درسته و اگر درست بود به زبان ساده تر برا من هم بیان کنید یا بصورت اموزش منتشر کنید استفاده کنیم http://www.joomlapraise.com/blog/item/520-joomla-15-to-16-template-upgrade-tutorial-part-1 متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام برسی نمیخواد درسته ! این دیگه چیزی نداره تا با زبان ساده تر توضیح داده بشه ! شما شروع کنید من و دیرگ دوستان در خدمت هستیم کمکتون میکنم ! // نگید متوجه نمیشمو...و... یک بار تست کنید من میدونم میتونید . موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام من یه پیشنهاد دارم یه قالب 1.6 رو بگیر دقیق کدهاشو بررسی کن کدهای index.php و فایل xml قالب بهترین راه ور رفتن با قالبه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 خیلی از لطف دوستان ممنونم ولی من یه بار امتحان کردم و موفق نشدم چون کدهایی که داده شده تو راهنما با اونچه که من تو قالب داشتم تفاوت داشت سردرگم شدم ولی باشه بازم امتحان میکنم و تلاش میکنم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر