mshnejad1 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام تو لینک دانلود هستش ولی وقتی انتخابش میکنم به صورت پیش فرض تنظیمات ذخیره نمیشوند و قالب رو انتخاب نمی کند. ینک دانلود: لينك دانلود به دليل تجاري بودن حذف شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 فكر ميكنم اين قالب تجاري باشه ! لينك از سايت هاي وارز است ! الان شما مشكلتون چي هست ! درخواست قالب يا مشكل دانلود قالب يا مشكل ديگر .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshnejad1 0 ارسال شده در مرداد 90 فكر ميكنم اين قالب تجاري باشه ! لينك از سايت هاي وارز است ! الان شما مشكلتون چي هست ! درخواست قالب يا مشكل دانلود قالب يا مشكل ديگر .... ممنون از شما بابت توجهتون قالب رو دانلود کردم ولی به صورت لوکال نمی تونم قالب رو نصب کنم.قالب اجرا نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام یعنی چی / نصب نمیشه . اجرا نمیشه ؟ نصب نمیشه یا اجرا نمیشه ؟ چه پیامی میده ؟ زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما بسته را يكبار از فشردگي خارج كنيد ببينيد چي توش هست ! قالب هاي تجاري معمولا در يك بسته منتشر مي شوند كه شامل خود قالب + افزونه هاي مورد نياز + بسته آماده نصب كه مانند جوملا نصب مي شود ! ممكن هم هست درست دانلود نشده باشد ! باز هم ما كاملا متوجه منظور شما نشديم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه این دوستمون قالب رو نصب کرده ولی وقتی اونو به عنوان پیش فرض می خواد بذاره نمیشه یعنی تو نصب مشکل نداره تو پیش فرض قرار دادن قالب مشکل داره درسته دست عزیز؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام اگه اینطوری باشه یک سئوال دیگه پیش میاد / دستی نصب کردند یا از طریق مدیریت افزونه ها ! { فرق میکنه !} یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر