رفتن به مطلب
rzaa

مشکل در سطح دسترسی هاست

پست های پیشنهاد شده

سلام و خدا قوت به همه،اقا اول بگم که خیلی گیرم، یکی دو هفته ی با پشتیبان هاست(cpanel) درگیرم ولی هنوز مشکلم حل نشده.مشکل از این قراره که وقتی می خام جوملا 1.5.32 فارسی رو آنلاین رو هاست نصب کنم،تو نصب میگه :

فایل configuration.phpوجود نداره! باید خودتون بسازید و آپ کنید، بعد مرحله ی آخر نصب میگه یکسری از مسیرا غیر قابل ویرایش اند. بعد هم که تازه وقتی configuration.php میسازی و آپ می کنی، سایت بالا میاد ولی وقتی میری توی قسمت ادمین و از منوی راهنما مجوزهای دایرکتوری ها رو که نگاه کنی می بینی که همه ی دایرکتوری ها غیر قابل ویراشیه! در صورتیکه مجوزها در هاست درسته و باید سطح دسترسی یوزر 6 باشه تا درست بشه مثلا 006 و به مجوز owner کاری نداره!

منم هیچ کاری نمی تونم بکنم.

مشکل از سورس جوملام نیست روی لوکال هاست و یک cpanel دیگه امتحان کردم درست بود.

در ضمن وقتی هم بخوام از لوکال به هاست انتقال بدم هم همین مشکل سطح دسترسی رو دارم.

خواهشا کمک کنید و حداقل بگین مشکل از چیه؟

با تشکر.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا مشکل از هاستتون هست.البته شاید عیب از چیز دیگری باشد که باید دوستان نظر بدهند.

با مدیر هاستتون تماس بگیرید.

پیشنهاد می شود از جومینا هاست استفاده کنید.

لینک به ارسال

با سلام

همانطور که مهدی جان فرمودند احتمالش هست از تنظیمات سرورتون باشه... به هر حال در صورت تمایل اطلاعات هاستتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم...

موفق باشید

لینک به ارسال

سلام و خدا قوت به همه،اقا اول بگم که خیلی گیرم، یکی دو هفته ی با پشتیبان هاست(cpanel) درگیرم ولی هنوز مشکلم حل نشده.مشکل از این قراره که وقتی می خام جوملا 1.5.32 فارسی رو آنلاین رو هاست نصب کنم،تو نصب میگه :

فایل configuration.phpوجود نداره! باید خودتون بسازید و آپ کنید، بعد مرحله ی آخر نصب میگه یکسری از مسیرا غیر قابل ویرایش اند. بعد هم که تازه وقتی configuration.php میسازی و آپ می کنی، سایت بالا میاد ولی وقتی میری توی قسمت ادمین و از منوی راهنما مجوزهای دایرکتوری ها رو که نگاه کنی می بینی که همهmall"> ی دایرکتوری ها غیر قابل ویراشیه! mall">در صورتیکه مجوزها در هاست درسته و باید سطح دسترسی یوزر 6 باشه تا درست بشه مثلا 006 و به مجوز owner کاری نداره!

mall">منم هیچ کاری نمی تونم بکنم.

mall">مشکل از سورس جوملام نیست روی لوکال هاست و یک cpanel دیگه امتحان کردم درست بود.

mall">در ضمن وقتی هم بخوام از لوکال به هاست انتقال بدم هم همین مشکل سطح دسترسی رو دارم.

mall">خواهشا کمک کنید و حداقل بگین مشکل از چیه؟

mall">با تشکر.

دوست عزیز این مشکل از ساخت دیتا بیس سایت هست شما یادتون رفته وقتی یوزر برای دیتا بیس ساختی باید دکمه [add] در پایین محل ثبت یوزر و سپس تیک [ALL PRIVILEGES] را فعال کنید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...