olding 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من یک افزونه مب خواهم برای نمایش اخبار به صورت چرخشی برای سایت siiau.ir کسی هم که به من کمک کند به سایت بروید ، من یک مازول می خواهم بتواند خبر های یک قسمت از سایت را به صورت چرخشی نمایش بدهد از خیلی از ماژول ها استفاده کرم ولی نشد که نشد یکی کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 ببین این به کارت میاد یا نه باتوجه به سایتت خوبه دانلود اگه خوب نبود به اینا سر بزن جومینا بگر ببین کدوم واست خوبه اونو بردار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در مرداد 90 نه ممنون اینا خوب نبودند من یک ماژول می خواهم که متحرک باشن یعنی اخبار همراه با عکس چرخشی نمایش داده بشن عکس ها را هم به صورت اتوماتیک داخلش تنظیم شوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در مرداد 90 میتونید از news show pro gk4 استفاده کنید البته باید راستچین شده رو پیدا کنید چون در حالت متون راستچین نمایش درست نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز ماژول نمایش اخبار با تصویر بدرد شما می خوره قابلیت چرخش اخبار و تنظیم خودکار تصویر هم داره و .... قابلیتهای جالبی داره موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در مرداد 90 به این سایت برویدمن ماژولی مانند این سایت می خواهم http://defanews.ir/ در همان بالای سایت که اخبار چرخشی هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 در سايت بسياري از اين ماژول ها موجود است و ميتونيد امتحان كنيد ! اين ماژولي هم كه دوستان معرفي كردند يكي از بهترين ها است ! از گلوبال نيوز هم ميتونيد استفاده كنيد ! اگر تجاري هم بخواهيد يك افزونه سايت جوملاورك داره كه بسيار هم زيباست به نام frontpage slide show ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر