computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان . من یک کامپوننت قرآن می خوام اما بدون مشکل . کامپوننتی که کلی دوستان روش کار کردن . خود منم کلی تغییرات در اون ایجاد کردم و حتی دوست خوبم جناب فرحزادیان بر روی آن کلی تغییرات ایجاد کردند بازهم دچار مشکل هست . من یک کامپوننت قرآن حتی فروشی می خواهم . لطفا راهنمایی فرمائید . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان . من یک کامپوننت قرآن می خوام اما بدون مشکل . کامپوننتی که کلی دوستان روش کار کردن . خود منم کلی تغییرات در اون ایجاد کردم و حتی دوست خوبم جناب فرحزادیان بر روی آن کلی تغییرات ایجاد کردند بازهم دچار مشکل هست . من یک کامپوننت قرآن حتی فروشی می خواهم . لطفا راهنمایی فرمائید . یا علی . سایت 30ms.ir یکدونه داره که قبلا فروشی بود اما الان به مناسبت نوروز عمومی منتشرش کرده موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سایت 30ms.ir یکدونه داره که قبلا فروشی بود اما الان به مناسبت نوروز عمومی منتشرش کرده موفق باشید:thankyou: میشه لطفا لینکشو بدین . پیدا نکردم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام اين لينك مورد نظر شماست http://30ms.ir/%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA%D9%87%D8%A7/%D8%B9%D9%8A%D8%AF%D9%8A-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام اين لينك مورد نظر شماست http://30ms.ir/%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA%D9%87%D8%A7/%D8%B9%D9%8A%D8%AF%D9%8A-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA :thankyou: ممنون اما این لینک بعد از اینکه من رو در صفحه مقصد می بره با کلیک بر روی دکمه دانلودش برگشت داده می شم به صفحه اصلی سایت . عضویت رو تجاری کردن این دوست ما . حالا من نمی دونم ماله این هست یا نه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 سلام من که توش عضوم بدون اینکه پولی داده باشم اما بازم چون حجمش بالاتر از 2 مگ هست که نمی تونم توی جومینا آپلود کنم براتون در ثانی آپلودسنتر هم خراب هست اما توی این پست خودم گذاشتم و پیوست کردم از اونجا دانلود کنید http://group.azarannet.net/showthread.php?tid=84 امیدوارم تبلیغات به حساب نیاد راه دیگه ای نداشتم!!! موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه این کامپوننت فقط ترجمه داره و قرائت قرآن رو نداره ولی کامپوننت قرآن که تو جومینا منتشر شده هم ترجمه های بیشتری داره هم قرائت هم می کنه با اینکه تو قرائت کامل مشکل داره البته این از حجمش هم پیداست موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه این کامپوننت فقط ترجمه داره و قرائت قرآن رو نداره ولی کامپوننت قرآن که تو جومینا منتشر شده هم ترجمه های بیشتری داره هم قرائت هم می کنه با اینکه تو قرائت کامل مشکل داره البته این از حجمش هم پیداست موفق باشید :thankyou: سلام دوست من . دقیقا درست می گی اما این کامپوننت فعلا مشکل داره . و کار کردن با این کامپوننت درست نیست چون به من تذکر دادن گفتن این خرابه گفتم چشم ایشالا درست می شه . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- راستی من امروز عضو تجاری این سایت شدم . (البته قبلا عضوش بودم اما جدید این عضویت تجاری رو راه انداختن ) ولی یک دنیا سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر