ساز الکی 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام و خسته نباشید من جوملا رو نصب کردم ولی سایتم رو نشون نمیده میگه فایل 'editor.css' در قالب یا پوشه ی templates/system یافت نشد و هیچ شیوه ای برای جستجوی آن موجود نیست. حالا چیکار کنم فقط من زیاد حرفه ای نیستم تو رو خدا با جزیات توضیح بدین...ممنونم...لطفا کمکم کنید اگر میتوانید ممنون میشم...:thankyou:کمک کمک کمک...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا صبور باشید تا دوستان راهنمایی کنند... ! بلافاصله بعد از نصب این مشکل بود؟ اگر بله احتمال زیاد جوملا رو ناقص نصب کردید که مجدد باید بعد از اطمینان از دانلود کامل، اقدام به نصب مجدد کنید... فایل مورد نظر که در خطا اومده این هست: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13115885641.zip که می تونید از حالت فشرده خارج و در هاستتون در دایرکتوری که پک فعلی جوملا رو آپلود کردید در مسیر زیر آپلود کنید: templates / system / css البته اگر با این کار جواب داد باز بررسی کنید که جوملاتون کامل نصب شده باشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر