mshnejad1 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام و خسته نباشید میخواهم ورودی سایتم به این صورت باشد باید چی کار کنم من با e107 قبلا کار کردم . و همچین امکانی داره که لینک وردودی وب سایت هر چیزی باشه که خودمون لینک رو بهش میدم به عنوان مثال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما ميتونيد يك صفحه اينترو درست كنيد و در هاست اپلود كنيد ! البته قالب هايي هم هستند كه اين امكان رو دارند ! در مورد صفحه اينترو اگر اطلاعات مي خواهيد در انجمن جستجو كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 شما ميتونيد يك صفحه اينترو درست كنيد و در هاست اپلود كنيد ! البته قالب هايي هم هستند كه اين امكان رو دارند ! در مورد صفحه اينترو اگر اطلاعات مي خواهيد در انجمن جستجو كنيد ! دوست عزیز سلام اگر خواستید بدید من براتون آماده کنم . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshnejad1 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از شما 2 دوست عزیز با توضیحی که دادید مشکل رو حل کردم راه حل براي اين كار نيازي نيست كه جوملا در پوشه جدا نصب شود شما فايل اينترو را با مشخصات index.htm ذخيره كن و آن را در روت هاست بريز تنظيمات هاست ها معمولاً به اين شكل هست كه اول فايل index.htm فرواخواني مي شود و اگر اين فايل وجود نداشت به سراغ index.php مي رود و اين فايل را فراخواني مي كند موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از شما 2 دوست عزیز با توضیحی که دادید مشکل رو حل کردم راه حل براي اين كار نيازي نيست كه جوملا در پوشه جدا نصب شود شما فايل اينترو را با مشخصات index.htm ذخيره كن و آن را در روت هاست بريز تنظيمات هاست ها معمولاً به اين شكل هست كه اول فايل index.htm فرواخواني مي شود و اگر اين فايل وجود نداشت به سراغ index.php مي رود و اين فايل را فراخواني مي كند موفق باشيد سلام ولي وقتي كسي روي گزينه Home (صفحه اصلي) داخل سايت كليك مي كنه بر مي گرده به صفحه اينترو. درسته؟ فكر نكنم اين شكلي زياد جالب باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 منو صفحه اصلي به صفحه اول جوملا لينك داده شده و براي همين به صفحه اينترو نخواهد رفت مگر اينكه تغييري در اون داده شده باشد ! اين هم ادرس لينك نمونه index.php?option=com_content&view=frontpage نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 منو صفحه اصلي به صفحه اول جوملا لينك داده شده و براي همين به صفحه اينترو نخواهد رفت مگر اينكه تغييري در اون داده شده باشد ! اين هم ادرس لينك نمونه index.php?option=com_content&view=frontpage سلام رضا جان خسته نباشی . شما درست می فرمائید اما بدون اینکه لینک رو تغییر بدید خودکار می ره به صفحه اینترو . شک نکنید . دوستمون درست گفتن . من تست زیاد کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 بودن جوملا در پوشه ای دیگه مثلا portal چه مشکلی ایجاد می کنه این بهتره به نظر من البته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در مرداد 90 منو صفحه اصلي به صفحه اول جوملا لينك داده شده و براي همين به صفحه اينترو نخواهد رفت مگر اينكه تغييري در اون داده شده باشد ! اين هم ادرس لينك نمونه index.php?option=com_content&view=frontpage سلام من مجدداً تست کردم وقتی در سایت بر روی گزینه Home کلیک می کنم میره به صفحه اینترو. چه شکلی میشه این مشکل رو حل کرد؟ www.dr-razban.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز جواب شما درون همين پستي است كه داديد شما بايد home رو به اين ادرس لينك كني تا با زدن اون به صفحه اينترو نرود موفق باشي اين لينك را به home بديد index.php?option=com_content&view=frontpage نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز جواب شما درون همين پستي است كه داديد شما بايد home رو به اين ادرس لينك كني تا با زدن اون به صفحه اينترو نرود موفق باشي اين لينك را به home بديد index.php?option=com_content&view=frontpage ممنون از راهنمایی چه شکلی این کارو بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز شما ميتونيد منوي home رو از نوع لينك خارجي انتخاب كنيد و بجاي لينك اين ادرس رو بديد index.php?option=com_content&view=frontpage موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر