havafaza 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من یه مشکلی تو اکسوال دارم واقعا رفته رو اعصابم. تو سیستم اکسوال قالب rainy یا هر قالب دیگه ای رو ادیت میکنم( از قسمت مدیریت سایت->ویرایش css) بعدش عکس های هدر سایت دیگه نمیاد! توجه کنید که اگر هر تغییر کوچیکی تو css انجام بدیم همین مشکل پیش میاد. حتی اگر یه فاصله توش اضافه کنیم همین مشکل پیش میاد. چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما در انجمن خود اکسوال بپرسین زودتر جواب می گیرین demo.oxwall.ir موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما در انجمن خود اکسوال بپرسین زودتر جواب می گیرین demo.oxwall.ir موفق باشید:thankyou: اونجا هم گفتم. کیه که جوابمونو بده.............. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز چند دقیقه پس از سوال شما در اکسوال ، پاسختون داده شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر