sareion 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوباره دوستان یک مشکل دارم,من 2 تا ماژول دارم تو صفحه اصلی و نمایش تو صفحه اصلی گذاشتم.تو صفحه اصلی میاد و تو بقیه صفحات مثل قوانین سایت و تماس با ما نمیاد.همه چی درسته تا اینجا.مشکل اینجاست که وقتی از طریق ماژول خبری روی ادامه مطلب کلیک میکنم تو صفحه جدید هم مطلب میاد و هم ماژول ها.یعنی ماژول ها فقط باید تو صفجه اصلی بیان . چند تا ماژول هم تست کردم.نمیدونم مشکل چیه.لطفا دوستان کمک کنن.مرسی site link نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید الان بنده دیدم ماژولهاتون در تماس با ما هم میامد! در مورد اینکه روی ادامه مطلب کلیک می کنید و ماژولها هستن برای اینه که در تنظیمات ماژول مرود نظر از قسمت تخصیص منو برای منو صفحه اصلی انتخاب شده... (شما ماژول مورد نظر رو به صفحه اصلی تخصیص ندید بعد ببینید وقتی روی ادامه مطلب مورد نظر کلیک می کنید باز هم اون ماژول رو می بینید یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sareion 0 ارسال شده در مرداد 90 خوب اگه صفحه اصلی رو بردارم که ماژول دیگه نمیاد که اصلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 عرض کردم در تنظیمات ماژول مورد نظر از قسمت تخصیص منو این ماژول رو برای صفحه اصلی غیر قابل نمایش کنید و مجدد تست کنید که اون ماژول وقتی به ادامه مطلب مراجعه می کنید نمایش می ده یا خیر... اگر باز منظورتون چیز دیگری هست کمی واضح تر بیان کنید در خدمتتون هستم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sareion 0 ارسال شده در مرداد 90 خوب من ماژول رو از انتخاب منو از صفحه اصلی برمیدارم ولی خوب الان کلا ماژول که اصلا نمیاد,link رو چک کنین,خواستین user و psw ادمین رو بدم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 اطلاعات کنترل پنل ادمین رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر