olding 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام کسی سیستم رزرو کردن را دارد مثلا برای رزرو کردن یک هتل یا یک رستوران من در جومینا گشتم هیچی پیدا نکردم http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=5382 به صفحه بالا بروید قرار بود یک نفر بگذارد اما چیزی من پیدا نکردم اگر کسی دارد ممنون می شوم معرفی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 مشكلات و درخواست ها را در يك تاپيك پيگيري كنيد ! شخصي كه به شما گفت در جومينا قرار ميدهم آقاي شمسي مدير انجمن بود ! لطفا از ايجاد تاپيك هاي مشابه خوداري كنيد! انشاالله يكي از دوستان به شما معرفي خواهد كرد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون آقای گنجی ولی من چون نیازش داشتم مجبور شدم یک تایپیک جدید بزنم منظور بدی نداشتم به هر حال اگر کسی دارد ممنون می شوم معرفی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 ممكن است اقاي شمسي بعد از اتمام كار در سايت جومينا قرار دهند و فكر ميكنم صبر كردن براش ارزش داشته باشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در مرداد 90 باشه اگر هنوز منتشر نشده مجبورم صبر کنم راهی نیست ولی اگر کسی سراغ دارد بگوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر