shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 ببخشید دوباره مزاحم شدم دنبال ماژولی میگردم که موضوعات سایت رو نشون بده ازk2 درست کردم ولی هنگام اریال مطلب موضوعات نمیان مثلا در میهن بلاگ هنگام ارسال مطلب موضوعات میان مانند ولی تو سایت نمیشه باید از خود ارسال مطلب این گزینه ها فعال بشه مانند سایت های زیر: 1:اسکریپت فا 2:پی سی دی اگه ماژولش هست ممنون میشم در اختیارم بزاریم اگه میشه کمی هم توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما میتونید هم از امکانات جوملا استفاده کنید که همون ماژول نمایش بخش های سایت (در خود جوملا وجود دارد) هست. و هم از منوی سازهای درختی استفاده کنید که بازم هم در سایت جوملای جهانی موجوده منو ساز همه کاره جومینا هم خوبه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 mer30 ولی با این که نمیشه سرموضوع و زیر موضوعدر ضمن منو کار همه کاره جومینا مخصوص کاربران عضوه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 در ضمن منو کار همه کاره جومینا مخصوص کاربران عضوه می تونید از فروشگاه بخرید joominamarket.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 اقایی عصمتی اگه من میخواستم ماژول بخرم خوب میرفتم نرم افزار فروشی میخریدم من هنوز دارم یاد میگیرم تا ببینم بعد چی میشه اگه کسی چنین ماژولی داره خبرم کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 من منظورم ماژول بود یا باید سعی کنید تا عضو جومینا بشید یا هم اینکه از فروشگاه جومینا مارکت ماژول رو بخرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 منم هم منظورم خرید ماژول ها بود میرفتم یک پک کامل ماژول جوملا رو میخریدم بازم دستت درد نکنه که جوا آدمو میدی دست تو هم درد نکنه اقا امیر حسین باشه خو دم یه جوری درستش میکنم[highlight=#ffffff]:thankyou:[/highlight] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در این خصوص بارها در انجمن بحث شده و افزونه هم معرفی شده (لطفا جستجو کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shookr 6 ارسال شده در مرداد 90 من تا زه تو انجمن عضو شدم جست جو کردم ولی پیداش نکردم اگه میشه دوباره کمکم کنی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 پست هایی که در نتیجه این جسجو آمده رو چک کنید: (اگر دقیق جستجو کنید نتایج بهتری می گیرید) http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=c44ab490c3b1bf0c3e69500c92fad4ca&sortby=lastpost&order=desc&uid=&page=2 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام برای تشکر از دکمه تشکر - سپاس- استفاده کنید . پست های اضافی پاک شدند. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر