ezdhar 0 ارسال شده در تیر 89 سلام دوستان من از قالب شرکتی 5 برای آقای تهرانی استفاده کردم حالا می خوام بنر این سایت به بنر خودم تغییر بدم توی فایل HTML دیدم دستور العملی نداره که من مسیر عکس هارو تغییر بدم ؟ لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 با سلام به قسمت فایل های عکس قالب بروید و بنر جدیدتون را جایگزین بنر قبلی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezdhar 0 ارسال شده در تیر 89 منظورتون مدیریت رسانه ها /بنر . متاسفانه همچین چیزی مختص این فایل نداره . ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 منظور این پوشه است images-----> banner نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezdhar 0 ارسال شده در تیر 89 ممنون از کمکتان مشکل ام رفع شد فقط یه سوال اندازه این بنر غیرقابل تغییر ؟ چون یع عکس کمی بزرگتر گذاشتم نشون نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام اندازه استاندارد خود جوملا است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر