Napo 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام من میخواستم مطالبی رو در یک م.قعیت خاصی از قالب مثلا بجای banner نشون بدم آیا ماژول ساده ای که اینکار رو انجام بده میشه معرفی کنید من html دستی و ماژول تبلیغات رو دیدم میشه اینکار رو باهاشون کرد ولی باید مطلا رو تو اونها نوشت میخواستم از مطالب مجموعه هام بطور ثابت تو هر موقعیت که بخام یک مطلب نشون داده بشه میشه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام از افزونه های نمایش اخبار استفاده کنید... قبلا در مورد این دست افزونه ها خیلی بحث و معرفی شده... (جستجو کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام از افزونه های نمایش اخبار استفاده کنید... قبلا در مورد این دست افزونه ها خیلی بحث و معرفی شده... (جستجو کنید...) موفق باشید ممنونم aidanews رو امتحان کردم من خط به خط مطلبمو نوشتم اونجا همه رو به هم میچسبونه یک آیکون هم تو مطلبم دارم خودش تنظیم میکنه حالا با ماژول های دیگه اخبار هم امتحان میکنم ببینم اونچیزی که میخوام نشون میدن یا مثل این ماژول همه خط هارو پشت هم ردیف میکنه بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر