رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام و درود توسط اين پلاگين كاربردي جوملا مي توانيد WWW را از ابتداي آدرس سايت خود حذفيا اضافه كنيد ! روش كار به اين صورت است كه مي توانيد درصورت دلخواه آدرس هاي همراه با WWW را به آدرس دامين خود بدون WWW ريدايركت كنيد و يا بالعكس ! اين كار براي بهينه سازي رتبه و ارزش سايت شما در موتورجستجو گوگل مناسب است ! سايت سازنده افزونه دانلود پلاگين از سرور جومينا 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام و تشکر از آقای گنجی من این پلاگین رو نصب کردم ولی باز هم وقتب آدرس سایتمو بدون www میزنم تبدیل به www دار نمیشه فکر میکنید مشکل از کجاست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 مطمئن هستید که پلاگین رو فعال کردید چون من خودم با این پلاگین کار کردم و www رو به صورت خودکار به آدرس اضافه می کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 شما در فایل اچ تی اکسز قبلا این تغییرات رو اعمال نکردید ! درصورتی که ممکن است از اچ تی اکسز استفاده کنید و در انجمن، سایت برای تولید کد و خود کدها معرفی شده است ! ولی من قبلا این افزونه را تست کردم و مشکلی نداشت ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliilya 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام بله مطمین هستم که پلاگین رو فعال کردم آقای گنجی من واقعا به این پلاگین یا مشابه اون نیاز دارم چون امار سایت من بالای 20000 تا شده ولی هنوز لینکهای من اونجور که باید تو گوگل نیست اون آموزش رو هم که گفتین کاملا چند بار خوندم ولی میترسم برای سایتم اتفاقی بیفته .خواهش میکنم کمکم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ! ابتدا از اون فایل بک اپ بگیرید یعنی دانلود و در سیستم ذخیره کنید و درصورت نیاز بازگردانی کنید ! بهترین روش استفاده از اچ تی اکسز است ! 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر