Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 با سلام. این سایت که می خواهم بهتون معرفی کنم ، یک سایت کاملی هست که شما به کمک آن می توانید اطلاعات کاملی از سایتتون بدست آورید. برخی از امکانات عبارتند از: 1.تعداد فایل های html سایت 2.حجم سایت(حجم فرونت پیج) 3.اندازی گیری حجم فایل های html و انداره گیری زمان دانلود فایل های html 4. اندازی گیری حجم عکس های html و انداره گیری زمان دانلود عکس های html 5.اندازی گیری حجم فایل های css و انداره گیری زمان دانلود فایل های css 6.اندازی گیری حجم عکس های css و انداره گیری زمان دانلود عکس های css 7. اندازی گیری حجم عکس های سایت و انداره گیری زمان دانلود عکس های سایت 8.اندازی گیری حجم فایل های java script و انداره گیری زمان دانلود فایل های java script 9.اندازی گیری حجم فایل های مولتی مدیا(آهنگ ها و ویدیو ها) و انداره گیری زمان دانلود فایل های مولتی مدیا 10.اندازه گیری زمان باز شدن سایت با سرعت های مختلف. 11.و... http://websiteoptimization.com/services/analyze نظر یادتون نره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام تست کردم اما در مورد تست سرعت سایت چیزی ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام تست کردم اما در مورد تست سرعت سایت چیزی ندیدم در قسمت دانلود تايم (Download Times) توضيحات رو نوشته است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر