havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من میخوام قالب club سیستم اکسوال رو راست چین کنم. خودم این کارو کردم یعنی تغییرات رو تو css قالب انجام دادم. ولی هیچ تاثیری رو سایتم نمیزاره! یه چیزی که واقعا باعث تعجبم شده اینه که وقتی فایل css قالب رو از تو هاستم هم برمیدارم سایت بدون هیچ مشکلی با همون شکل قبلی بالا میاد! مشکل از کجاست؟ راستی به کش مرور گر هم ربطی نداره. چون کش رو هم پاک میکنم تاثیری نداره حتی با ie هم همینطوریه. لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام مگه میشه چیزی درهاست نباشه ولی بالا بیاد :1: :heart:دمو آنلاین(آدرس سایت خودتت رو) قرار بده :heart: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 سلام مگه میشه چیزی درهاست نباشه ولی بالا بیاد :1: :heart:دمو آنلاین(آدرس سایت خودتت رو) قرار بده :heart: :thankyou: ok مشکل حل شد دوستان توجه کنن واسه ادیت قالب اکسوال از قسمت ادمین اقدام کنید مشکلی پیش نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر