amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام من وقتی می خوام وارد جوملا 1.5.23 که از لوکال انتقال دادم به هاست بشم با وجود این که یوزر و پس را درست وارد می کنم وقتی ورود را می زنم دوباره برمی گرده به همان صفحه ورود به مدریت و هیچ پیغامی هم نمایش نمی ده در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام با جستجو در انجمن به نتیجه نرسیدید!!!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز گشتم اما چیزی پیدا نکردم فکر کنم قسمت جستجو مشکل داره - شاید بازم اینترنت ایرانسل قاطی کرده لطفا لینک بدین :thankyou: در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 پیرامون مشکلات عدم ورود به مدیریت سایت بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده... (لطفا دقیق تر جستجو کنید و بهتره که از جستجوی پیشرفته انجمن استفاده کنید تا نتیجه دقیق تری بدست بیارید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 متشکر تمامی آنها را نگاه و بررسی کردم اما مشکلم حل نشد میشه این کدهای فایل configuration.php را بررسی بکنید و بگید مشکل از configuration.php هست یا نه [align=LEFT] <?php class JConfig { var $offline = '1'; var $editor = 'tinymce'; var $list_limit = '20'; var $helpurl = ''; var $debug = '0'; var $debug_lang = '0'; var $sef = '1'; var $sef_rewrite = '0'; var $sef_suffix = '1'; var $feed_limit = '10'; var $feed_email = 'author'; var $secret = 'eG2KnfVJUR9CdqIf'; var $gzip = '1'; var $error_reporting = '-1'; var $xmlrpc_server = '0'; var $log_path = 'logs'; var $tmp_path = 'test/tmp'; var $live_site = ''; var $force_ssl = '0'; var $offset = '3.5'; var $caching = '0'; var $cachetime = '15'; var $cache_handler = 'file'; var $memcache_settings = array(); var $ftp_enable = '0'; var $ftp_host = '127.0.0.1'; var $ftp_port = '21'; var $ftp_user = ''; var $ftp_pass = ''; var $ftp_root = ''; var $dbtype = 'mysql'; var $host = 'localhost'; var $user = '*****'; var $db = '*****'; var $dbprefix = 'jos_'; var $mailer = 'mail'; var $mailfrom = '*****'; var $fromname = 'جرعه ی نور'; var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail'; var $smtpauth = '0'; var $smtpsecure = 'none'; var $smtpport = '25'; var $smtpuser = ''; var $smtppass = ''; var $smtphost = 'localhost'; var $MetaAuthor = '1'; var $MetaTitle = '1'; var $lifetime = '15'; var $session_handler = 'database'; var $password = '*****'; var $sitename = '****'; var $MetaDesc = '*****'; var $MetaKeys = '*****'; var $offline_message = '*****'; } ?> [align=RIGHT] در پناه حق :heart:[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر