yazditabar 2 ارسال شده در تیر 90 سلام، چطوری میشه مثلا مناسبت های روزهای مختلف رو براساس تاریخ ذخیره کرد و تنظیم کرد که با فرارسیدن هر روز، مناسبت هر روز نمایش داده بشه! تحت این عنوان: رویداد های امروز: 1- بزرگداشت......... 2- آغاز هفته دفاع مقدس ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز پیشنهاد من اینه فعلا میتونی از این استفاده کنی: :heart: كد تاريخ قمري ، شمسي و ميلادي به همراه مناسبت:heart: البته این کد جاوا هست و شما باید در قسمت تنظیمات سایت ، ادیتور رو غیر فعال کنید ، بعد این کد رو در یه ماژول html دستی قرار بدید ، بعد ادیتور رو به حالت پیش فرض در بیارید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز می توانید از افزونه سر رسید که در فروشگاه قرار داره استفاده نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز، افزونه سررسید رو دیدم منظور من اینه که بتونم مثل تقویم، برای روزهای مدنظر، رویدادهایی رو تعریف کنم و در نهایت با یه ماژول اونها رو در صفحه اول سایتم نمایش بدم! نه اینکه یه صفحه بعنوان روزهای هفته نمایش داده بشه، بلکه فقط به صورت زیر باشه: مثلا: امروز؛ سوم خرداد: - سالروز آزادسازی خرمشهر - ملی شدن نفت - و ... در همین حد، بصورت یه ماژول در کنار صفحه اول قرار بگیره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزيز اگه چيزي پيدا نكرديد ، فكر كنم بتونيد يجوري اين كار رو واس خودت درست كني! به نظر من ماژول جملات روزانه رو بگير واسه هر روز مناسبت هاش رو بنويس بعد مدت زمان تغيير جملات رو 24 ساعت قرار بده كه هر روز به ترتيب بره به پيام بعدي حالا پبام هات ، مناسبت هايي باشه كه ميخواي نمايش بدي :afro:يجورايي دورش بزن :thankyou: اينم ماژولش تازه آپلود شد http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13114940551.zip البته ميتوني ماژول هاي ديگه هم بكار ببري سرچ كن پيداكن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 کاربر محترم کامپوننت و ماژول سرسید دقیقاً همین کارو انجام میده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sima64 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزيز اگه چيزي پيدا نكرديد ، فكر كنم بتونيد يجوري اين كار رو واس خودت درست كني! به نظر من ماژول جملات روزانه رو بگير واسه هر روز مناسبت هاش رو بنويس بعد مدت زمان تغيير جملات رو 24 ساعت قرار بده كه هر روز به ترتيب بره به پيام بعدي حالا پبام هات ، مناسبت هايي باشه كه ميخواي نمايش بدي :afro:يجورايي دورش بزن :thankyou: اينم ماژولش تازه آپلود شد http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13114940551.zip البته ميتوني ماژول هاي ديگه هم بكار ببري سرچ كن پيداكن ببخشید شما گفتید : بعد مدت زمان تغيير جملات رو 24 ساعت قرار بده از کجا ؟در مدیریت ماژول که همچین چیزی وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر