Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 با سلام. من پلاگین nice google plus را نصب کرده ام.تگش را هر جا که بگذاریم ، همانجا نمایش داده می شود. تگش این است. {nice1} من برای فرونت پیج این تگ را قرار دادم و جواب داد.(فایل default_item.php) حالا در مطالب صفحه اصلی نمایش داده می شود ولی در ادامه مطلب (مطالب) نمایش داده نمی شود. حالا باید چه فایلی را باید ویرایش کنم که در ادامه مطلب هم نمایش داده شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز حالا متوجه شدید که خودتون تلاش کنید نتیجه بهتر هست و خودتون چیزهای جدیدی یاد میگیرید که از ذهنتون نمیره و ملکه میشه اگه بازم تلاش میکردید متوجه میشدید. برای اینکار شما باید در مسیر های قبلی که خدمتتون گفتم وارد پوشه "views" بشید و در پوشه های زیر فایل های زیر رو ویرایش کنید: category\tmpl\blog_item.php section\tmpl\blog_item.php article\tmpl\default.php در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 خیلی ممنون از امیر حسین عزیز که مرا آگاه کردند. البته باید بگم که خیلی قالب ها هستند مثل قالب من که دارای پوشه html هست.بنابراین باید تغییرات را در این پوشه انجام داد. templates/you/html/com_content/category/blog_item.php templates/you/html/com_content/section/blog_item.php templates/you/html/com_content/article/default.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر