net_vahid 1 ارسال شده در تیر 90 سلام اول از همه شاید سئالم خیلی مفهوم نباشه چون چیز دیگه ای به زهنم نرسید ، من سایتم رو لوکال ساختم و بک آپ گرفتم و آپ کردم ، در مرهله دوم من بخش انگلیسی همین سایت رو رو همون سایت قبلی رو لوکال انجام دادم و تموم شد هالا دوباره از سایت روی لوکال پشتیبان تهیه کردم ، هالا یه مورد که هست اینه که کامپونت اکیبا همون دیتابیس که تو لوکال ساختی رو باید تو هاست بسازی و بهش مئرفی کنی ، هالا هم هر دو تا سایت فارسی و انگلیسی با یه اسم دیتابیس ساخته شدن ، خاستم ببینم میشه با یه دیتابیس هم نام و با یوزرهای مختلف دو تا سایت رو اجرا کرد و اگر هم نمیشه کسی کامپونت بک آپ گیری دیگه ای سراق داره ؟ به امید آزادی ، درود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام وحید جان روی یه دیتابیس نمیشه چون جدوال هم همنام هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در تیر 90 کامپونت دیگری نیست که بسته نسبی از جوملا بسازه ! مسه خود جوملا که نسب میشه منزورم بسته های quick start شرکتهای قالب سازیه چون من تقریبن دو هفته کامل کار کردم رو این سایت ، انقدر کامپونت و پلاگین و ماژول نصب کردم که ...... به امید آزادی ، درود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در تیر 90 من قبلا این کار رو انجام دادم. برای این کار شما اول یک جوملا رو راحت و بدون درد سر نصب کنید. بعد از این کار ، جوملای دوم رو نیز راحت و بدون درد سر نصب کنید. حالا برید در شاخه اصلی جوملایه اولی و فایل configuration.php رو ویرایش کنید. در اون عبارت 'jos_' رو پیدا کنید و به عبارت 'bak_' تغییرش بدید. به همین راحتی مشکلتون برطرف میشه. البته راه حل دیگه ای هم به نظرم میرسه که چون امتحانش نکردم ممکنه که جواب نده. در گام چهارم نصب جوملا ، موقع ورود اطلاعات بانک اطلاعاتی ، جوملا از شما میپرسه که تیبل ها با چه پیشوندی تولید بشن. حدس میزنم که اگر همون موقع نام پیشوند های هر دوتا جوملا رو عوض کنید ، دیگه نیازی به این کارهایی که من در بالا گفتم نباشه. هرکی امتحان کرد ، به بقیه هم خبر بده که میشه یا نمیشه...راستش من متن سوال شما رو کامل نخوندم و با توجه به تیتر سوال و جواب بقیه دوستان ، به سوالتون جواب دادم.:s اگه جواب خیلی به سوال شما مرتبط نیست شرمنده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز قرار دادن پیشوند جداول به صورت "_bak" اشتباه است! چون این پیشوند مربوط به پشتیبان جداول هست شما میتونید یک نام دیگه انتخاب کنید حالا چرا اون؟!! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در مرداد 90 کسی اسم بسته ی نسبی از جوملا رو میدونه ؟ منزورم همون بسته های نسب هست که شرکتهای قالب سازی ارایه میدن منزروم کامپونتش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام برای این کار شما باید دستی اقدام کنید / افزونه ی وجود نداره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر