مجید قنادیان 11 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام امروز این ماژول را دیدم ازش خوشم اومد گفتم فارسیش کنم و برای شما هم بذارم دمو : دمو لینک دانلود : دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 این بسیار عالیه ولی کاش میشد از لینک عکسها هم استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در تیر 89 من این ماژول رو دانلود کردم و نصب کردم اما وقتی قسمت تنظیمات رفتم اکثر کلمات و حروف علامت سئوال شده چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در تیر 89 آقای قنادیان میشه لطفا توضیح بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در تیر 89 متاسفانه این ماژول از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه چک کنید که عکسهایی که آپلود میکنید نامشون فارسی نباشن و دیتابیستون هم utf8 باشه من چک کردم اگه هر دومورد رعایت شده باشه مشکلی پیش نمیاد در غیر این صورت به مشکل میخورید و کلمات فارسی را علامت سوال نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجتبی عبیداوی 2 ارسال شده در شهریور 89 لینک دانلود خرابه لطفاً پیگیری کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام از سایت خودش دانلود کن فکر کنم فایلهای که در سرور جومینا دانلود شده بودند همشون لینکش خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 به مرور داریم لینک ها را جایگزین میکنیم الان کل سایت درست شده و انجمن هم در حال بهینه سازی هستیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در دی 89 ببخشید من در سایت کلمه گالری عکس را جستجو کردم اما بی نتیجه بود گالری عکس با امکانات در این انجمن نیست؟ لینک دانلود این یکی هم خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در دی 89 به مرور داریم لینک ها را جایگزین میکنیم الان کل سایت درست شده و انجمن هم در حال بهینه سازی هستیم آقا سایت خیلی جالب شده خسته نباشید منتظر تغییرات در انجمن هم هستیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در دی 89 از این مسیر می تونید دانلود کنید: http://extensions.yashvyas.in/index.php?option=com_rokdownloads&view=folder&Itemid=53 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در دی 89 خیلی ممنون جناب آقای رزاقی ولی این ماژول فارسی نیست و برای من که تازه کار هستم خیلی مشکله آیا ماژول فارسی گالری تصاویرهم هست که بشه دانلود کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر