teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من ماژول تماس را دانلود و نصب کردم،در سایتم نمایش داده میشود اما با کلیک بروی دکمه ارسال هیچ اتفاقی نمیافتد. فرم تماس اختصاصی برای جوملا متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید. منظورتون اینکه عکس قرار بدم؟متوجه نشدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 نه در سايتي كه نصب كرديد ! آدرس اون سايت رو قرار دهيد !امير حسين جان شرمنده ! من خواستم ارسال خودم رو حذف كنم ارسال شما را حذف كردم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 البته آقای گنجی ارسال من بود که حذف کردید :heart: و فکر کنم این دوستمون با مرور گر های خاصی مشکل داشته باشن با مرور گر های دیگه هم تست کنید:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 البته آقای گنجی ارسال من بود که حذف کردید :heart: و فکر کنم این دوستمون با مرور گر های خاصی مشکل داشته باشن با مرور گر های دیگه هم تست کنید:heart: با فایر فاکس و ie امتحان کردم،جواب نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 نه در سايتي كه نصب كرديد ! آدرس اون سايت رو قرار دهيد ! پس همونطور که آقای گنجی گفتن ، دمو آنلاین ( ادرس سایتت ) رو بده تا دوستان بررسی کنند :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 البته هنوز تکمیل نیست،از دوستان گرامی بخاطر زاهنمایی شون تشکر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما با قالب پیش فرض جوملا تست کنید تنظیمات ایمیل رو در جوملا چک کنید ببینید درست هست؟؟ *طبق آموزش های موجود در انجمن* افزونه های دیگه رو غیرفعال کنید و یکبار تست کنید ببینید جواب میده؟؟ در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در تیر 90 یک بار هم با یک آدرس ایمیل دیگر امتحان کنید . بعضی اوقات برای ایمیل اصلی که جوملا را نصب کردید ارسال نمی کند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 ممكن است شما از افزونه هاي امنيتي استفاده كرده باشيد! مانند جوملا هك گارد و يا ابزار مدير ! اگر استفاده كرده ايد اعلام كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر