mehrdad.noori 6 ارسال شده در تیر 90 سلام من پلاگین Googlemaps Pluginنسخه 1.6 رو نصب کردم . اما با اینکه Googlemaps API Key رو درست وارد کردم . اما وقتی کد مربوطه رو در ماژول اچ تی ام ال ساده قرار میدم نمایش داده نمیشه !! کدش : {mosmap} کسی می تونه کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما از jumi استفاده کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در تیر 90 از این استفاده کردم : لینک به پلاگین اما نمی تونم ازش استفاده کنم . اگر کسی می تونه یک آموزشی هر چند مختصر . ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام افزونه jumi رو دانلود و نصب کنید و کد مورد نظر رو در ماژول jumi قرار داده و در نهایت در موقعیت مورد نظر در قالبتون منتشر کنید... برای دانلود افزونه jumi نسخه های جوملا 1.5 یا 1.6 به لینک زیر مراجعه کنید: http://edo.webmaster.am/jumi موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز بررسی کن ببین پلاگین رو فعال کردی؟ یه بار تو یه مطلب کد مربوطه رو وارد کن ببین کار میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در تیر 90 جناب فرحزادیان عزیز ممنون از راهنمایی تون . اما طراح پلاگین اینطور ادعا می کنه که حتی داخل مطالب هم می شه از این پلاگین استفاده کرد و کافیه کد ساده اش رو توش قرار بدیم پس دیگه فکر نمی کنم باید دنبال ابزار جانبی واسه نمایش کد بگردم . combile جان آره هم فعال کردم هم کدی که گفته بود رو قرار دادم ! من الان در حالت عادی خود کد کامل رو از گوگل ارث گرفتم و در ماژول اچ تی ام ال ساده قرار داده راحت نمایش میده ، خیلی هم کامل و زیباست فقط مشکل اینه که تو 8 IE هم کار نمی کنه و باید پلاگین گوگل ارث رو کار برا نصب کنند و اررور میده و این بده من دنبال یک چیزی می گردم که بی دردسر و البته کامل باشه و کاربرا بتونند راحت ازش استفاده کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام مهرداد جان من با یه پلاگین دیگه کار کردم خیلی شبیه همینه ولی هیچ مشکلی هم نداشت دموی آنلاین تو جوملای جهانی بگردی حتما پیداش می کنی فقط تو پلاگین های جستجو کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در تیر 90 ممنون اره این هم خوبه تو IE هم کار می کنه خودت فارسی اش کردی ؟!! فقط یک مشکلی وجود داره هم کیفیت و هم سرعتش خیلی پایینه من کد مستقیمی که از گوگل گرفتم رو تو وبسایت گذاشتم سرعتش خیلی خیلی بالاست و کیفیتش هم عالیه !!! فقط مشکل همونیه که گفتم باید پلاگین گوگل ارث حتما نصب باشه واسه این راه حلی ندارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام نه من فارسیش نکردم می خوای همین رو واست بفرستم سرعتش کمه اما کاراییش خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در تیر 90 آره ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر