Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 با سلام. من می خواهم یک موقعیت جدید به قالب به نام الله اضافه کنم. می خواهم که این موقعیت در پایین مطالب (بالای صفحه بندی) باشد. لطفا کدهایی که باید در فایل های index.php و template.php و templateDetails.xml را بدهید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 مهدی جان بارها در این باره تو انجمن بحث شده برو به این تاپیک ها http://forum.joomina.ir/thread-4841.html و http://forum.joomina.ir/thread-4153.html موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز اين كدها رو در خط 103 اضافه كن <?php if($this->countModules('slide2')) : ?> <?php endif; ?> موفق باشي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 این کد را باید در فایل index.php اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در تیر 90 آره دوست من یه سری تنظیمات css هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 ممنون مشکلم حل شد. من کد زیرا در خط 103 فایل index.php اضافه کردم. <?php if($this->countModules('slide2')) : ?> <?php endif; ?> کد زیرا در خط 165 فایل template.css اضافه کردم. #JL-slide2 { position:relative; margin:0 auto -10px; width:593px; overflow:hidden; } و کد زیرا در خط 61 فایل templateDetails.xml اضافه کردم. slide2 حالا یک مشکل هست. من می خواهم که این موقعیت دور یک کادر بندی باشد.مثل مطالب که کادربندی و گرافیک دارند. آدرس سایت: www.matlabha.ir چه کدی را باید ویرایش کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز شما بايد خصوصيت كادر و يا رنگ و يا ..... براي اين موقعيت رو در در خط 165 فایل template.css انجام بدي خصوصيت رو بايد به همون كدهايي كه بالا نوشتيد اضافه كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 خب این خصوصیت چه کدی هست؟ به کجای آن کدی که نوشتم باید اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 سلام اگر الان من بخوام برای قالب خودم موقعیتی اضافه کنم به همین شکل هستش یا نه قالب من قرار دادن کدهاش فرق داره؟ ادرس سایت بنده: www.milad.asia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در مرداد 91 با سلام با تشکر از شما دوستان گرامی من این کد های بالا درست سرجای خودشون قرار دادم وموقعیت برای قالب تعریف شد ولی یک مشکلی که هستعرض موقعیت خیلی بزرگه من میخام به اندازه 120 پیکسل باشه و هر کاری می کنم درست نمی شه حتی کدی که در #JL-slide2 { position:relative; margin:0 auto -10px; width:593px; overflow:hidden; } پیکسل عوض کرد بازم کوچک نمی شه باید چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز تاپیک قدیمی است!! لطفاً در تاپیک جدید سوال خودتون را ارسال فرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر