teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من برای پخش صدا در سایتم پلاگین زیر را دانلود کردم : http://www.joomina.ir/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D9%88-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C راهنمای فارسی آن هم مطالعه کردم ،اما مشکل اینکه با کلیک روی لینک مربوط متن زیر را نمایش میدهد: {mp3}Sound{/mp3} نسخه جوملای مورد استفاده هم 1.6 هست. اگر دوستان پلاگین یا افزونه برای بخش فایلهای mp3 استفاده کردند و راضی بودند،ممنون میشم معرفی کنند. متشکرمپلاگین زیر رو دانلود و نصب کرد: http://www.dotcomdevelopment.com/joomla/joomla-downloads/plugins/168-mp3-browser-for-joomla-1-6 اما فایلها رو پخش نمیکند!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید افزونه اول مختص جوملا 1.5 هست در مورد افزونه دوم اگر از دانلود و نصب کامل افزونه مطمئن هستید، مجدد با دقت بیشتری توضیحات این الحاق رو به کار بگیرید... (توضیحات در همان لینکی که قرار دادید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 سلام ممنون از اینکه جواب دادید. اما من برای افزونه دوم تمام مراحل رو درست انجام دادم ،چون که به تعداد موزیک ها نوار پلیر ظاهر میشه ولی با کلیک روی دکمه play اونو پخش نمیکند!!!! و با کلیک روی دکمه Download فایل را در یک صفحه جدید باز میکنه و تا نصفه اونو پخش میکند. لطفا دوستان راهنمایی کنند. منتظر معرفی پلاگین پخش فایل mp3 از طرف شما هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 شما می توانید به سایت جوملا بروید و چیزی که می خواهید جستجو کنید. اینجا را کلیک کنید. فکر کنم این به دردتون بخوره.کلیک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 اگر لطف کنید و پلیر فارسی معرفی کنید؛ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 یکیشو امتحان کنید. اگر خوشتون اومد اسمشو بگید تا براتون فارسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 من این کامپوننت رو انتخاب کردم اما موفق به دانلود نشدم،فکر کنم پولی هست،درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام بله، این الحاق ماژول هست و تجاری... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر