mahdikp 2 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان در سمت چپ سایت irdub.com یک ماژولی قرار دارد به صورتبی که شامل آخرین مطالب ، مطالب پربیننده و خواندنی می شود. کسی میدونه این چه ماژولیه؟ منتظر پاسخ دوستان هستم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز قبلا هم این سوال در مورد این سایت پرسیده شده بود این از ماژول های تب ساز استفاده شده که در انجمن به تعداد کافی معرفی شده شما جستجو کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 مهدی جان بیا اینم هر چی تب ساز تو انجمن هست http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=001b539cbb0f070c215e56d267495252&sortby=&order=desc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز وقتی من روی لینک کلیک میکنم مینویسد: جستجو ، نامعتبر تشخیص داده شد. لطفاً باز گردید و دوباره امتحان کنید.!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما در سرچ بزنید "تب ساز" در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر