computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت همه دوستان : من صفحه ورود به سایتم یک تصویر jpg هست و یک قابی در این تصویر طراحی کردم که در این قاب می خوام چند تصویر دیگر قرار بدهم باید چیکار کنم ؟ البته نمی خوام این تصاویر به هم متصل باشد . وگرنه با فتوشاپ از اول تمام تصاویر رو در قاب قرار می دادم . به دلیل اینکه می خوام روی تصاویر دستوراتی اعمال بشه پس نیاز روی تصویر jpg در محل مورد نظرم چند تصویر دیگر قرار بدم . لطفا راهنمایی بفرمائید . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز دمو قرار بدید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز دمو قرار بدید! www.shohadayegharb.ir تشکر . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 شما میخواهید به عنوان مثال هر یک از تصاویر شهدا قابل کلیک کردن باشند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 شما میخواهید به عنوان مثال هر یک از تصاویر شهدا قابل کلیک کردن باشند؟ بله دوست عزیز . دقیقا همین بود که گفتید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 یک فایل درست کردم براتونبه تناسب نیازتون آدرس کلیک تصاویر رو از فایل ایندکس تغییر بدین(با نوت پد ویندوز بازکنید) دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 یک فایل درست کردم براتونبه تناسب نیازتون آدرس کلیک تصاویر رو از فایل ایندکس تغییر بدین(با نوت پد ویندوز بازکنید) دانلود تشکر دوست عزیز جدا سپاسگزارم . اما من با کدهای قبلی جایگزین کردم تصاویر منظم نیست میاد سمت چپ . من کل فایل رو براتون گذاشتم منت میزارید سرم اگر لطف کنید و چک کنید و دوباره ببینید چیه قضیش . http://www.shohadayegharb.ir/index.zip سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidcorsa 0 ارسال شده در تیر 90 با اجازه me_hdy عزیز براتون ویرایش کردم. ببینید درست شد . دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 با اجازه me_hdy عزیز براتون ویرایش کردم. ببینید درست شد . دانلود دوست عزیز ممنون و ساسگزارم اما بر روی لینک زیر کلیک کنید و ببینید چه ایرادی داره فکر کنم بازم یکم ایراد داره . درست نیست . http://www.shohadayegharb.ir/index.htm تصاویر سر جاشون نیست و منظمم نیست از قاب زده بیرون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر