aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام پلاگين plg_iewarning را چه جوري مي شه راست چين كرد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین بدید تا بشه راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام آدرس abolfaz-sch.ir سايت را بايد با IE6 يا IE7 باز كنيد تا اين پيام ظاهر شود. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام فکر کنم این پلاگن رو جناب گنجی rtl کرده بودند / از ایشون پیگیر بشین نبود من براتون ارتی ال میکنم. یا حف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام اين همون پلاگين آقاي گنجي است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سایتتون باز نمیشه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 شرمنده حرف L از آخر آدرس سايت جا افتاده. آدرس درست: abolfazl-sch.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام rtl شدش منظورم بود در ضمن : - سایت شما بالا نمیاد ! - فکر کنم دکمه کلوز این افزونه به درستی کار نمیکنه ! اگه درست یادم باشه ! با حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 اين پلاگين رو من از داخل سايت پارس جوم كه مديرش آقاي گنجي است گرفتم. بله درسته، دكمه close درست كار نميكرد چون آقاي گنجي از عبارت فارسي براي اين دكمه استفاده كرده بود كه باعث شده بود تا اين دكمه درست كار نكند و بنده اين مورد را اصلاح كردم و الان درست كار ميكند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما این کد رو در فایل template.css قالب اضافه کنید ببینید درست میشه: #_d{ text-align:right; direction:rtl; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 نه، درست نشد. اين كدي كه دارديد نبايد داخل فايل index فراخواني شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز همونی که امیر هسن جان گذاشتن باید کار کنه ! من کدهارو نگاه کردم همونه ! خیر ! این کد رو در آخر فایل css خود قرار دهید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 يك بار ديگر هم چك كردم ولي جواب نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من فايلي كه مربوط به اين پلاگين بود را پيدا كردم. يه فايل جاوا اسكريپت است. حالا مي خواستم بدانم كه كد راست چين كردن توي جاوا اسكريپت چيه؟ شاد باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام خوشبختانه با ويرايش فايل جاوا اسكريپت مشكل حل شد. دست همه دوستان درد نكند. شاد و پيروز باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما اگه مشکلتون حل شده طریقه رفع مشکلتون رو بگید تا دوستان دیگه اگه مشکلی مشابه شما داشتند بتونن رفع کنن. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در تیر 90 سلام متن خود پيام را در فايل fa-IR.plg_system_iewarning كه در مسير www\administrator\language\fa-IR قرار دارد اصلاح كردم. متن كليد close بايد به لاتين باشد وگرنه درست كار نمي كند. فونتها و راست چين شدن صفحه را در فايل warning كه در مسير www\plugins\system\iewarning\js قرار دارد اصلاح كردم به اين صورت كه براي اصلاح فونت، كد ;"fontFamily = "'Lucida Grande','Lucida Sans Unicode',Arial,Verdana,sans-serif و همچنين كد ;"fontFamily = "Helvetica,Arial,sans-serif را به كد ;"fontFamily = "homa تغيير دادم و براي راست چين شدن صفحه هم قبل از كد اول از كد ;"textAlign = "right استفاده كردم يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر