hamzeh 1 ارسال شده در تیر 90 سلام من نمی تونم از ماژول منو استفاده کنم . در ماژول منو خود جوملا میشه یه منو رو به ماژول تخصیص داد ولی در ماژول هایی که دانلود و نصب کرددم همچین قابلیتی نییست لطفا راهنمایی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 میشه بگی شما از چه ماژولی استفاده میکنی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام اول منم هم سال حامد جان رو دارم / ؟ - در تنضیمات ماژول هست حال یا به صورت لیت شده ! یا بصوری هست که باید خودتون تایپ کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در تیر 90 سلام منو عمودی باز شونده طراحی جومینا ماژول آکاردئونی مطالب و منو [JUSTIFY]ماژول منو تصویری متحرک[/JUSTIFY]اینها همه از مجموعه ی جومینا می باشد. اما من گزینه ای برای اختصاص منو به ابن ماژول ها نمی بینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست عزیز این افزونه ها که نام بردید برای جوملا 1.5 طراحی شدند نه جوملا 1.6 ! و در هر 3 هم قسمت تخصیص منو وجود داره که باید تنظیم کنید...! حتی در جوملا 1.6 هم که با مشکل نصب می شن و کارائی لازم رو ندارند باز گزینه تخصیص منو رو دارند!!! اگر منظورتون از اختصاص منو چیز دیگری هست بفرمائید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در تیر 90 سلام مجدد خیر منظورم نخصیص منو هست. یعنی بجز عنوان و موقعیت هیچ پارامتری برای تنظیم وجود ندارد. البته کاملا صحیح فرمودید من از جوملای 1.6 استفاده می کنم و احتمالا به همین دلیل کامپوننت صدور پیش فاکتور هم نصب نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 بله الحاقات جوملا 1.5 روی جوملا 1.6 نصب نمی شن و اگر هم بشن کارائی لازم رو ندارند مگر اینکه یا برای 1.6 هم طراحی شده باشند یا با هر دو نسخه 1.5 و 1.6 سازگار شده باشند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر