mohashemi 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان گرامی من به دنبال پلاگین پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد هستم برای کامپوننت sobi2 ، کل مدارک و نمونه کد ها رو هم از بانک دریافت کردم ، اگر دوستان قبلاً نوشته اند که پیشنهاد قیمت بدهند ، اگر هم کسی از دوستان اعلام آمادگی می کنند لطفاً قیمت بدهند تا اگه به توافق رسیدیم زحمتش رو بکشند با سپاس هاشمی moha46 [at]gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام شما میتونید هر درگاهی که خواستین به سایت (**** تبليغ ****) مراجعه کنید و اونو تهیه کنید بصورت آماده تو ان سایت موجود هست اینجا بگردین برای بانک ملت اگه اشتباه نکنم ارائه شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز اگه بخوای من می تونم برات بنویسم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohashemi 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز اگر امکان داره هزینه رو هم بفرمایید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا در این خصوص از طریق پیام خصوصی با آقای رضایی در ارتباط باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر