رفتن به مطلب
olding

ساخت سایت با فوتوشاپ

پست های پیشنهاد شده

1- من می دانم درباره این مسئله قبلا در انجمن یحث شده است

اما من به دنبال ساخت قالبم در فوتوشاپ می گردم و می خواهم آن را به

جوملا تبدیل کنم

تقریبا هم اماتور هستم و زیاد حرفه ای نیستم

2 - من یک سری قالب خیلی خیلی حرفه ای دارم و می خواهم آن را فارسی کنم هر چه گشتم نتوانستم کتاب کامل یا همان آموزش کامل را پییدا کنم

قالب های من تجاری هستند و همه هم نصبی

این قالب ها را بعضا 50 تا 60 هزار تومان هم می فروشند

کسی هست که بتواند این قالب ها را فارسی کند یا کتابی آموزشی برای فارسی کردن قالب ها به من بدهد

امیدوارم صحبت های من غیر مجاز نبوده باشد .

منتظر جواب هستم

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1- برای طراحی قالب از دو دی وی دی آموزشی که در فروشگاه جومینا هست می توانید استفاده کنید . اگر خواستید حرفه ای تر شوید می توانید در کلاسهای جومینا هم شرکت کنید .

2- برای فارسی سازی قالب ها هم نمیشه یک راه حل کلی ارائه داد بستگی به تکنیکی که قالب طراحی شده داره . بعضی از قالب ها به صورت پیش فرض از زبان های راست به چپ پشتیبانی می کنند ولی بعضی نه . بعضی از قالب ها هم اینقدر فارسی سازی اش مشکله که اصلاً نمیشه سمتش رفت . ( در کل بستگی به قالب داره )

ولی اگر بخواهید کلیتش را بدانید تغییر این کدها برای فارسی سازی بیشتر استفاده میشه . ( البته در صورتی که ساختار قالب به هم نریزد واگر نه خیلی کدهای دیگر باید تغییر پیدا کند )

text-align:left;           ------->        text-align:right;

direction:ltr;            ------->         direction:rtl;

font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;            ------->         	font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;

و در بعضی از جاها :

float:left;            ------->         	float:right;

لینک به ارسال

سلام دوستان در ادامه دوست عزیزم شاهین باشد بگم 90 درصد شاید هم 100 درصد قالب های تجاری rtl یا زبان فارسی رو پشتیبانی میکند یعنی نیازی به فارسی ساز نیست:D

:thankyou:

لینک به ارسال

با سلام

البته این رو هم باید عرض کنم قالب های تجاری هم نیاز دارند تا برای rtl بهینه تر شوند .

- در ضمن اکثر این قالب ها -تجاری- بخصوص این جدید ها که با فریم مورکهای جدید و css3 طراحی میشوند 99% +1 % با IE6 ناسازگارند

یا حق

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...