poonoodi 2 ارسال شده در تیر 90 دوستان عزیز من یه قالب دارم که قابلیت منو ابشاری داره و تونستم این منوی ابشاری رو فعال و از ان استفاده میکنم اکنون یه قالب جدید تهیه کردم و میخام فارسی سازی کنم و جایگزین اون کنم اما منوهای ابشاری دیگه باز نمیشن حال میخواستم بدونم: چگونه میشه فهمید این قالب قابلیت منوابشاری فوق الذکر رو داره یه نه؟ اگر نه چگونه باید براش این قابلیت رو ایجاد کنم؟ تشکر ازهمه خوانندگان مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام از طریق کدها یک منو بسازید و در اون موقعیت ازش استفاده کنید ببینید باز شو هست یا نه ! اگه قالبی قبل فارسی سازی منو باز سو داشته باشد و بعد نداشته باشد این مشکل ااز فارسسی سازی هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poonoodi 2 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز قالب فعلی من در تاپ منو که روی یوزر 3 است هم اکنون منو ابشاری است ضمنا قالب جدیدم خام است و هنوز فارسی نشده و تازه دانلود کردم گذاشتم روی سایتم و دیدم که ابشاری نیست حالا شک داشتم که اشکال از قالبه یا از تنظیمات سایت حال اگر قابلیت منوی ابشاری نداشته باشه میشه این قبلیت رو ایجاد کرد براش؟ ضمنا من تو قالب سایت میخوام جای دو موقعیت رو باهم عوض کنم این کار چطوری انجام میشه فرضا جای یوزر 1 رو با بنر1 بخوام عوض کنم ممنوناین هم لینک قالب مد نظر : http://www.lonex.com/content-management-system/joomla/CherryTree-joomla-template.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید هم می تونید با کد نویسی انجام دهید و هم می تونید از افزونه استفاده کنید (قبلا بحث شده / جستجو) ضمنا من تو قالب سایت میخوام جای دو موقعیت رو باهم عوض کنم این کار چطوری انجام میشه فرضا جای یوزر 1 رو با بنر1 بخوام عوض کنم لطفا سوال جدید در تاپیک جدید... ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poonoodi 2 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز جواب سوال مهم من موند چطوری تشخیص بدم که قالب ام امکان منو ابشاری د اره یا نه به نظرتون قالبی که ادرس داد م این قابلیت رو داره یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز جوابتون رو من د در همون پست قبلیم دادم ! اگه داشت تو دمو ازش استفاده میکردند ! نداره ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر