mhda74 2 ارسال شده در تیر 90 سلام خدمت تمامی عزیزان من عاشق این قالب مینیاتور شدم دقیقا همون چیزی هست که میخواستم حالا زمانی که رفتم دانلودش کنم دیدم برا جوملا 1.6 هست! :s اگه میشه یکی از دوستان این قالب رو برام به جوملا 1.5 تبدیل کنه.(عجله دارم شدید) خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 کاربر محترم لطفاً قوانین را رعایت فرمایید و از کلمات فوری و ... استفاده نکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در تیر 90 چشم ولی خب حالا کسی نیست این رو برا ما تبدیل کنه؟ :1: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام خودتون شروع کنید ما هم کمکتون میکنیم . :cool: اینجا برا آدم ماهی نمیگیرند بله کمک میکنند تا ماهی گیری یاد بگیری ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 من روی 1.5 برای خودم قبلا امتحان کردم مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomsol 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز حداقل روی 3 تا سایت با نسخه 1.5 من دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر