123 0 ارسال شده در تیر 89 سلام خسته نباشید . من اسکریپت myfc رو دانلود کردم اما نمی تونم نصب کنم . ابتدا خطایی در فایل header.php می دهد و سپس بعد از رفع ، پیغام خطایی برای فایل db.php می دهد که در آن کلاس db قرار دارد وقتی این فایل رو دانلود می کنم و کپی می کند به فایل های pear.php و pear5.php پیغام خطا می دهد و بعد از رفع این مشکل به دیتابیس متصل نمی شود . تنظیمات دیتابیس رو در فایل configuration.php انجام داده ام . اگه امکان داره من رو در نصب این اسکریپت راهنمایی نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در تیر 89 سلام دوست عزیز لطفا اگه نمیتونی نصب کنی یوزر و پسوورد هاستت رو برام خصوصی بزن تابرات نصبش کنم :thankyou::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahoorco 0 ارسال شده در مرداد 89 اقا این فایل sql که گذاشتید خالی هست یکی چک کنه ببینه ایراد از کجاستکسی نبود راهنمایی کنه . یه اموزش جامع از این اسکریپت فایل sql مشکل داره یعنی اصلا خالی هست به خط 123 فایل main.php هم گیر میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 89 در این پست به سوالات پاسخ داده شد http://forum.joomina.ir/thread-689.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر